Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret, rektörlük makamıyla ödüllendirildi

Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret, rektörlük makamıyla ödüllendirildi

Her fırsatta Mustafa Kemal ve Kuvayimilliye düşmanlığını salyalı ağzıyla höyküren, AKP’giller’in sözde profesörlerinden Selman ÖĞÜT, apartmandan bozma bir tabela üniversitesine rektör olarak atandı.

22 yıldır Türkiye’yi esir almış olan Amerikan yapımı AKP’giller’in diplomasız Reisi, Peşaver Medreselerine dönüştürdükleri üniversitelerin rektörlerini tek adam yetkisiyle atamaktadır.

Günümüz itibarı ile AKP’giller’e biat etmeyen hiçbir üniversite rektörü yoktur ve tıpkı ülke yönetiminde olduğu gibi üniversitelerimiz de tarikat ve cemaat bağlantılı Ortaçağcı rektörlerin “tek adam” olarak hükümranlıklarını, saltanatlarını sürdürdükleri kurumlar haline gelmiştir.

Ülkemiz hızla Ortaçağ karanlığına götürülürken, üniversiteler de bu karanlık gidişin aracı haline getirilmektedir. Bilimin temeli olan Laikliğe son darbeler, Selman ÖĞÜT gibi Mustafa Kemal düşmanı, Laik Cumhuriyet düşmanı ibrikçiler ile vurulmaktadır.

Bu atanmış yandaş  rektörlerinin en önemli görevleri, AKP’giller’in Ortaçağcı gericileştirme politikalarına üniversite cephesinden hizmet etmek, laik ve bilimsel eğitim adına ne kalmışsa onları da tümüyle ortadan kaldırmaktır.

Bizler, Halkçı Eğitim ve Bilim emekçileri olarak AKP’giller’in bu hain emellerine  karşı mücadelemize kararlı biçimde devam edeceğiz. Gerçek bilimin yapıldığı Halk Üniversitelerini kuruncaya dek Laik, Bilimsel, Demokratik Eğitim mücadelemizi sürdüreceğiz. (01.12.2023)

Halkçı Eğitim ve Bilim Emekçileri

Sosyal Medyada Paylaşın: