Amerikan Uşağı AKP’giller’in, Ortaçağcı Faşist Din Devlet’nin inşasına bir taş daha yerleştirmeleridir “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli”

Amerikan Uşağı AKP’giller’in, Ortaçağcı Faşist Din Devlet’nin inşasına bir taş daha yerleştirmeleridir “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli”

Ortaçağcı gerici AKP’giller iktidarı 2002 yılından bu yana tüm eğitim kurumlarımızda çeşitli adlar adı altında akıl dışı, bilim dışı hain uygulamalar yürüttü. Bu yolla, düşman belledikleri Laik Cumhuriyetin kazanımı olan, çocuklarımızı kul olmaktan çıkarıp, aklını kullanabilen, düşünen, araştıran, sorgulayan bireyler olmalarını sağlayacak Laik ve Bilimsel eğitimi yerle yeksan etmeyi etmeyi hedefledi. 4+4+4, Değerler Eğitimi, ÇEDES bu hain plan ve uygulamalarından bazıları…
Bu yolla, cihatçıları, müritleri olacak “Dindar ve Kindar ” nesilleri yetiştirecek, bir yandan ABD Emperyalist haydutunun hain BOP planının Türkiye ayağı olan Yeni Sevr’e doğru ülkemizi sürüklerken, bir yandan da Mustafa Kemal ve Silah Arkadaşlarının kurdukları Laik Cumhuriyet’i yıkarak hedefledikleri Ortaçağcı Faşist Din Devleti’ni inşa edebileceklerdi.
İşte bu hain plan ve hedef çerçevesinde, 2023 yılından başlayarak hazırlıklarını yaptıkları ve Laik Cumhuriyet’in kazanımı olan Laik ve Bilimsel eğitime bir kez daha keskin kılıç darbelerini olanca düşmanlıklarıyla vuracak olan “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli”ni 2024-2025 eğitim-öğretim yılında yürürlüğe koymayı planladılar.
https://gorusoneri.meb.gov.tr sayfasında yayınladıkları programa bakıldığında, bu programın geleceğimiz olan çocuklarımızı, gençlerimizi dini dogmalarla, Muaviye Yezid, CIA Pantagon Washington İslamı ile beyinleri uyuşturulmuş, hiç bir biçimde bilimsel düşünemeyen, sorgulayamayan, Ortaçağ karanlığına hapsedilmiş kullar, müritler olarak afyonlamayı hedefledikleri açıkça görülmektedir. Eğitim kurumlarımızı Talibanlaştırılmış Peşaver Medreslerine doğru götürmenin alçak planıdır “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli”. Amerikan Uşağı AKP’giller’in, Ortaçağcı Faşist Din Devleti’nin inşasına bir taş daha yerleştirmeleridir “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” .
Bizler, Halkçı Kamu Emekçileri olarak, şimdiye kadar olduğu gibi, Birinci Kuvvacı Atalarımız’dan devraldığımız mirasla; Tam Bağımsız, Laik Cumhuriyet ve Laik, Bilimsel, Demokratik, Parasız Eğitim mücadelemizi kararlıca sürdürmeye devam edeceğiz. (28.04.2024)
Halkçı Kamu Emekçileri

Sosyal Medyada Paylaşın: