FETÖ GİTTİ METÖ GELDİ!!!

FETÖ GİTTİ METÖ GELDİ!!!

Gün geçmiyor ki, AKP’giller halkımıza Mustafa Kemal, laiklik, çağdaşlık, bilim, karşıtı Ortaçağcı bir uygulaması yaşatmasın!
“Aydın’ın Koçarlı ilçesi Milli Eğitim Müdürü Osman Arıkoğlu, Menzil cemaatinin “şeyh”lerinden Seyyid Muhammed Saki’ye bağlılık ve tövbe yeminini WhatsApp üzerinden paylaştı. 
Arıkoğlu’nun ‘Değerli vekil abilerim” diyerek cemaat içine yönelik yaptığı paylaşımında, “bütün vekil ağabeyler tövbe verirken bu şekilde tövbe versinler. Kendinizden eksiltme ve katma yapmayın” ifadeleri bulunuyor.
Arıkoğlu’nun “tövbe metni”nde ise şu sözler yer alıyor: 
“Yarabbi bütün yapmış olduğum günahlardan ben pişmanım, keşke yapmasaydım. İnşallah bir daha ben yapmayacağım. Ben kabul ettim. Sultan şeyh Seyyid Muhammed Saqi hz kendime şeyh kabul ettim.”(https://www.cumhuriyet.com.tr/arama/koçarlı%20ilçe%20milli%20eğitim%20müdürü?)
Kezlerce yazdık, söyledik karşımızda klasik burjuva bir siyasi parti, bir hükümet yok! Tüm amacı, varoluş gerekçesi, soygun, vurgun, makam, koltuk, küp doldurma olan tepeden tırnağa suça batmış kriminalize olmuş bir suç örgütü var. Bu suç örgütü tüm bu vurgun, soygunlarını yapabilmek için halkımızı bin beş yüz yıl önceki ortaçağ karanlığına hapsetmek, orada dondurmak istemektedir. Bunun yolu da güzel yurdumuzda yaşayan cefakar halkımızı, kafası ortaçağcı, bilim ve laiklik karşıtı hurefelerle doldurup sağlıklı düşünemeyen mental dezenformasyona uğramış deliler koğuşuna çevirmektir.
Ortaçağcı Menzil tarikatı mensubu Aydın Koçarlı Milli Eğitim Müdürü açıkladığımız nedenlerle tüm AKP’giller tarafından bilerek isteyerek oraya getirilmiştir. Artık tüm okullarımız Ortaçağcı kafa kesen İŞİD, Taliban yetiştiren Peşaver medreselerine dönüştürülmektedir. Sakın ola şöyle bir yanılgıya düşülmesin! “Efendim oradaki idarenin gözünden kaçmıştır, Kanunlara bağlı idarecilerimiz hemen harekete geçeceklerdir, Cumhuriyetimizi korumakla görevli Cumhuriyet Savcıları gereğini yapacaktır.” Türkiye’de devlet/hükümet yönetimlerinden böyle bir beklenti çoktan gerilerde kalmış hasrettir, özlemdir. Ülkemiz hızla Ortaçağcı faşist din devletine dönüştürülmektedir.
AKP’gillerin Kuvayı Milliyeci atalarımızın bize miras bıraktığı ülkemizi deliler koğuşuna çevirmesine izin vermeyelim, Laik Cumhuriyete sahip çıkalım.
Büyük devrimci Mustafa Kemal önderliğinde Kuvayı Milliyeci atalarımızın ulusal kurtuluş savaşı sonrası kurduğu Cumhuriyeti ve bilimsel, laik, eşit, parasız eğitim hakkını savunan tüm yurttaşlara çağrımızdır.
AKP’giller adlı Mustafa Kemal, Laik Cumhuriyet düşmanı, tepeden tırnağa suça batmış, kanun dışına düşmüş Ortaçağcı kriminal suç örgütüne karşı birleşmek, birlikte direnmek hem yasal hem de meşru bir haktır, görevdir! 23.10.2023
Halkçı Kamu Emekçileri

FETÖ GİTTİ METÖ GELDİ!!!

Sosyal Medyada Paylaşın: