Katil ABD – AB ve  Siyonist İsrail Filistin’deki  Katliamlarının Hesabını Verecek! Siyonist İsrail demek ABD – AB demektir! Mazlum Filistin Halkının İşgalci Siyonist Canavara karşı mücadelesini destekliyoruz!

Katil ABD – AB ve  Siyonist İsrail Filistin’deki  Katliamlarının Hesabını Verecek! Siyonist İsrail demek ABD – AB demektir! Mazlum Filistin Halkının İşgalci Siyonist Canavara karşı mücadelesini destekliyoruz!

ABD Emperyalist Haydudunun Ortadoğu’daki bekçisi Siyonist İsrail, Arap Halkının bağrına emperyalistler tarafından hançer gibi saplanmış olan gayrimeşru bir devlettir. Bu Siyonist canavarın birincil görevi, ABD Emperyalistlerinin bölgedeki çıkarlarını savunmak, emperyalist politikalarını hayata geçirmelerine yardım etmektir. ABD Emperyalistleri bu hizmetin mükâfatı olarak Siyonist İsrail’e, Filistin Halkını katletmeleri ve Filistinlilerin vatan topraklarını ellerinden almaları için bütün imkânları her zaman seferber etmişlerdir.

ABD-AB Emperyalistlerinin desteğini arkasına alan Siyonist İsrail’in tarihi, Filistin Halkına yönelik acımasız katliamlardan ibarettir. Siyonist İsrail on yıllardır kundaktaki bebeklerden , sahilde oynayan çocuklara  kadın erkek demeden  silahsız sivillere karşı insanlık suçu işlemekte, yaşları 15’ten küçük yüzlerce Filistinli çocuğu cezaevlerinde rehin tutmaktadır.

Katil ABD AB uydusu Katil Israil, Filistinli grupların 7 Ekim’de kendilerine yönelik gerçekleştirdikleri operasyonları gerekçe göstererek bir taraftan Filistinli masum sivilleri alçakça katlederken diğer taraftan dünya kamuoyu nezdinde meşruiyet kazanma peşindedir. 67 yıldır bölgeye kan, gözyaşı ve ölüm getiren bu zalimler ayni zalimliklerini bugün de misliyle devam ettirmektedirler . Tarihsel açıdan haklı olan, topraklarından edilen, büyük acılar yaşamak zorunda bırakılan taraf hep Filistinliler olmuştur. Dolayısıyla işgal altındaki topraklarını kurtarmak adına Filistin Halkının giriştiği her isyan, her başkaldırı haklıdır, meşrudur.

Kıvılcımlı’nın, Denizler’in bıraktığı yerden,

Dün olduğu gibi bugün de Mazlum Filistin Halkının yanındayız.

Filistin Halkı Yalnız Değildir!

Kahrolsun Siyonist İsrail!

Kahrolsun ABD-AB Emperyalistleri!

Katil ABD, Ortadoğu’dan Defol!

14/ 10 / 2023

Halkçı Kamu Emekçileri.

Sosyal Medyada Paylaşın: