Değerli ilahiyatçı Cemil KILIÇ yalnız değildir!

Değerli ilahiyatçı Cemil KILIÇ yalnız değildir!

Muaviye-Yezid; CIA-Pentagon İslamı’nın davulunu çalan Akit, değerli ilahiyatçı-yazar ve Rami Atatürk Anadolu Lisesi öğretmeni Cemil Kılıç’a 14 Ocak 2019 tarihinde “Din karşıtı o öğretmen hala görevde” manşetini atarak saldırmış; Onu, “Millet ve maneviyat düşmanları, kamu kurumlarında yuvalanmaya devam ediyor. İslam karşıtı paylaşımlarda bulunan, İmam Hatipleri terörle özdeşleştiren Mustafa Cemil Kılıç adlı sözde öğretmenin, MEB kadrosunda barındırılarak Rami Atatürk Anadolu Lisesi’nde zehir saçmaya devam ettiği belirlendi. Kılıç’ın, sendikacı olması hasebi ile sağladığı “dokunulmazlığın” verdiği küstahlıkla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Sultan Vahdettin’in akıbetiyle tehdit ettiği, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a “hain” nitelemesi yaptığı, MEB’in talimatlarını çiğneyerek sınıfında öğrencilere zorla Öğrenci Andı okuttuğu tespit edildi.”, “ MEB ise seyrediyor.” İfadeleriyle hedef göstermişti. Bu saldırının hemen ardından, Cemil Kılıç 15 Ocak 2019 tarihli sosyal medya paylaşımıyla görevden uzaklaştırıldığı haberini kamuoyuyla paylaştı.

Din alıp, din satmakla görevli olan; temiz inançlı insanlarımızı din bezirgânlıklarıyla kandıran; çocuklarımızın–gençlerimizin beyinlerini Peşaver Medreselerine çevirdikleri okullarımızda inmelendiren; emekçi insanlarımızın sofrasındaki bir lokma ekmeğe dahi göz diken bu tarihin en eski, en asalak sömürgen sermaye sınıfı-Tefeci-Bezirgân Sermaye sınıfı- neden bu kadar korkar Cemil Kılıç’lardan? Neden saldırır onlara? Çünkü bu değerli ilahiyatçılar Hz. Muhammet’in gerçek İslamını savunurlar; onun eşitlikçi-adaletçi- insandan ve güzel ahlaktan yana öğretilerini anlatmaya çalışırlar insanlarımıza. Halkımızın aklına, bilincine, işine-aşına karabasan gibi musallat olan bu Muaviye-Yezid, CIA-Pentagon İslamcılarının gerçek yüzlerini göstermeye çalışırlar. Onların yaptıklarının gerçek İslamiyet ile uzaktan yakından alakası olmadığını, dini kendi vurgun düzenlerini sürdürmek için nasıl araç olarak kullandıklarını halkımızın bilincine taşımaya çalışırlar.  Hz. Muhammed’in “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” veciz sözünün; gerçek İslam’ın temelini oluşturan “İnfak” ilkesinin anlamını öğretmeye çalışırlar derslerinde. Ve bunlar çok tehlikeli şeylerdir bu din bezirgânları için. Bunların öğrenilmesi, anlaşılması onların sahte din maskelerinin düşmesi ve altından gerçek vurguncu, soyguncu yüzlerinin açığa çıkması anlamına gelmektedir. Onun için de Cemil Kılıç’lardan çok korkarlar.

Ama korkunun ecele faydası yoktur. Onların yüzlerindeki bu maskeyi yılmadan, bıkmadan, usanmadan yürüteceğimiz örgütlü mücadelemizle elbet düşüreceğiz. (15.01.2019)

Cemil Kılıç Yalnız Değildir!

Yaşasın Laik, Bilimsel, Demokratik Eğitim Mücadelemiz!

Halkçı Kamu Emekçileri 

Sosyal Medyada Paylaşın: