Birleşik Kamu-İş çatısı altında mücadele eden onurlu Kamu Emekçilerine sesleniyoruz:

Birleşik Kamu-İş çatısı altında mücadele eden onurlu Kamu Emekçilerine sesleniyoruz:

Kongreler, kişicil çıkar hesaplarının yapıldığı, ilkelerin, mücadele hattının bir kenara itildiği, beş yıldızlı otellerde “güzel” iki günün geçirildiği bir alana dönüşmüşken; biz bu mücadelede sonunu düşünmeyen kahramanlar olarak adayız!
Biz, bedel ödemeye adayız!
Biz, yiğitliğe adayız!
Ülkemizi çok zor günlerin ve çetin mücadelelerin beklediği şu dönemde bilimli, bilinçli, inançlı, kararlı, cesaret vatanına sahip ve bu çetin mücadelenin ağırlığını kaldırabilecek Devrimcilerle-Yurtseverlerle-gerçekten emekçinin çıkarını düşünen, sınıfın çıkarını kişicil çıkarının önüne koyan Kamu Emekçileriyle bu sürecin üstesinden gelebilir, bu karanlık günlerden çıkabiliriz.


Biz kişicil pazarlıklar peşinde koşan, kişicil çıkarları için ilkeleri elinin tersiyle bir kenara iten, Sendikaları bir ikbal-geçim-nam-ün kapısı olarak görenlerden değiliz.

Biz, Antiemperyalist, Antifeodal ve Antişovenist ilkeler çerçevesinde dürüstçe samimice yol yürüyeceğimiz, yılmadan, bıkmadan, usanmadan, en ufak bir kararsızlık göstermeden mücadele edeceğimiz; sendikacılığı Kamu Emekçilerine hizmet edecek bir alan olarak benimseyen herkesle bir araya gelmek, kaderimizi birlikte tayin etmek istiyoruz.
Buyurun gelin, birlikte ayağa kaldıralım şu sendikaları!
Dördüncü büyük sendika olarak kaldık diye değil; şu kararlı, militan mücadele ile şu hakkı aldık diye övünmek için, umut olmak için, umutları yeşertmek için Halkçı Kamu Emekçileri olarak, Birleşik Kamu-İş üyesi emekçileri birlikte mücadeleye çağırıyoruz!
YAŞASIN BİRLEŞİK KAMU İŞ!
YAŞASIN DEVRİMCİ SENDİKAL MÜCADELEMİZ!
HALKÇI KAMU EMEKÇİLERİ

Sosyal Medyada Paylaşın: